Indul a Titanfall 2 multiplayer Tech Test
dreampage 2016. Aug. 19.

Már tölthető az Xbox Áruházból a Titanfall 2 ingyenes multiplayer próbaverziója, ami nemcsak arra jó, hogy kipróbálhatjuk a játékot, de a fejlesztők is főpróbát tarthatnak a szervereket illetően. A teszt két hétvégén keresztül zajlik majd.

A Respawn Entertainment, a Titanfall 2 fejlesztőcsapata óvatosan fogalmaz, és nem bétának hívja a próbaverziót, hanem csak „technikai tesztnek”, vagyis a benne látottak elvileg egyáltalán nem reprezentatívak a játék végleges minőségét illetően. A most letöltött, több mint 17 GB-os változatot ezen és a következő hétvégén is használhatjuk majd. Két Titánt irányíthatunk benne, az Ion és a Scorch változatot.

Játékmódok a próbaváltozatban:

  • Bounty Hunt (5v5)
  • Pilots vs. Pilots (8v8)
  • Amped Hardpoint (augusztus 26-28-ig)

Arra is lehetőség lesz, hogy a technikai tesztben létrehozzunk úgynevezett Hálózatokat, ami gyakorlatilag a helyi klán támogatásnak felel meg, közösségi és egyéb funkciókkal a multiplayeren belül. A létrehozott Hálózatok megmaradnak, és a végleges játékba is átmennek.

A Titanfall 2 október 28-án jelenik meg Xbox One-ra. Az új részben a többjátékos módon kívül már teljes értékű single-player kampány is lesz.