Ingyen Honda a Forza Motorsport 7-ben
dreampage 2018. May. 04.

A legújabb frissítéssel együtt ingyenes autót is kaptunk a Forza Motorsport 7-hez – mégpedig az eddigi legvadabb Civic Type-R személyében.

A Turn 10 Studios rendszeresen frissíti a Forza Motorsport 7-et, nemcsak új eseményekkel és Rivális kihívásokkal, hanem hibajavításokkal, és rendszeres új funkciókkal is. Nemrég például különböző e-sport opciók kerültek a játék multiplayer módjába, a májusi tartalmi frissítés főszereplője viszont egy autó, mégpedig a 2018-as Honda Civic Type-R. A legújabb és legvadabb Honda modell jelenleg a csúcstartó a Nürburgring Nordschleife pályán az elsőkerék-hajtású autók között.

Ez egy valódi szörnyeteg az ötajtós, ferdehátú gépek között, 306 lóerős, kétliteres soros négyhengeres turbómotorja és versenypályára optimalizált aerodinamikai csomagja van, szóval alighanem a hot hatch kategória új királyát köszönthetjük a játékban. Ja, és ingyen van mindenkinek, ez a DLC ugyanis nem kerül pénzbe. Letöltése után az autó azonnal a garázsba kerül, és lehet használni, tuningolni, festeni, ki mit akar vele.

Az ingyenes új Civic-kel együtt események is kerültek a játékba, érdemes a Leagues módot figyelni, ahol új sorozatok indulnak ebben a hónapban. Ezekben azért is érdemes részt venni, mert különböző jutalmakat adnak, például pilótaruhákat és autókat. Az ezek után következő Ligák pedig a 2018-as Civic Type-R köré épülnek majd, úgyhogy érdemes gyakorolni az új autóval.

Az új Honda letölthető a játékon belül, vagy az alábbi linken, akit pedig a májusi frissítés további részletei is érdekelnek, az ide kattintva olvashat róluk többet.