Ingyenes játékok: 2021. augusztus
dreampage 2021. Jul. 28.

Megérkezett az augusztusi ingyenes játékok listája, amit az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők élvezhetnek a nyár utolsó hónapja során. Ismét négy játék kerül az ingyenes kalapba, köztük a Darksiders III is.

A Microsoft a szokásoknak megfelelően, a hónap utolsó hetében közzé tette a következő négy hét ingyenes játékait. A négy címet Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tagsággal mindenki ingyenesen letöltheti. A népszerű Darksiders sorozat legfrissebb epizódja mellett egy jópofa platformer páros, Yooka és Laylee is felbukkan, a korábbi generációkat pedig egy igazán fagyos kaland, illetve a Fatal Fury sorozat mindeddig utolsó része képviseli.

Az augusztusi ingyenes játékok listája:

Xbox One:

  • Darksiders III (augusztus 1-31.)
  • Yooka-Laylee (augusztus 16-szeptember 15.)

Xbox 360:

  • Lost Planet 3 (augusztus 1-15.)
  • Garou: Mark of the Wolves (augusztus 16-31.)

A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően mind a négy játék letölthető és játszható Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon is.

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.