Injustice 2 ingyenes hétvége
dreampage 2017. Dec. 14.

Megnyílik a DC univerzum ezen a hétvégén az Xbox Live Gold előfizetők számára. A napokban az Injustice 2 játszható ingyenesen, illetve mindhárom kiadás fél áron kapható.

Mégiscsak van igazság, még ha nem is feltétlen ligába tömörül: ezen a hétvégén újra ingyenes játéknak örülhetnek az Xbox Live Gold tagok – a NetherRealms verekedős játéka, az Injustice 2 tölthető le ingyen, és játszható korlátlanul az akció időtartama alatt. A játékban a DC képregény-univerzum hősei és gonosztevői csapnak össze, úgyhogy mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. Természetesen, ahogy az lenni szokott, az egész játék korlátozás nélkül játszható, a Story módtól az online multiplayerig.

A játék története az első rész után veszi fel a fonalat – Batman és Superman továbbra sem barátok, a Földet pedig egy új ellenség fenyegeti. Veszélybe kerül a bolygó puszta létezése, úgyhogy ideje egyesülni a gonosz ellen – ezt mindenki a saját kedvenc szereplőjével teheti meg.

Az ingyenes hétvége időtartama magyar idő szerint:

2017. december 14. (csütörtök) 9:01 – 2017. december 18. (hétfő) 8:59

Az ilyenkor szokásos ügymenet van érvényben, vagyis a játékmentés és a megnyitott achievementek megmaradnak, és aki később (vagy akár most) megveszi véglegesen is a játékot, az onnan folytathatja, ahol abbahagyta. Érdemes is ezen elgondolkodni, most ugyanis az Injustice 2 mindhárom kiadása 50% kedvezménnyel kapható Xbox One-ra.