Irány Arkham
dreampage 2016. Oct. 21.

Hosszas csúszások után ma végre tényleg megjelent a Batman: Return to Arkham, ami az utóbbi idők legjobb szuperhős-játékainak felújított gyűjteménye. Így most már a teljes trilógia játszható Xbox One-on.

2009-ben a Rocksteady Studios túlzás nélkül berobbant a videojáték-fejlesztők élvonalába. A Batman: Arkham Asylum minden idők egyik (ha nem a) legjobb Denevérember játéka volt, amit aztán két további rész követett, nem kisebb sikerrel. Az első két rész most Xbox One-ra is elérhetővé vált felújított formában, minden korábbi DLC-vel egybecsomagolva, többszöri csúszás után ugyanis ma megjelent a Batman: Return to Arkham című kollekció.

  • Arkham Asylum: Ebben a részben bejárhatjuk Gotham City hírhedt elmegyógyintézetét, miután Joker és barátai gondoskodnak róla, hogy soha ne hagyhassuk el az intézményt élve. Batman innentől csak a rejtőzködésre, a technikai felszerelésére és leleményességére hagyatkozhat.
  • Arkham City: Gotham központi kerülete egy teljesen nyílt városi terep, ahol Batman elemében érzi magát. Szüksége is van rá, mert minden korábbinál több gonosztevő tör a város (és az ő) életére.

Mindkét játékhoz elérhető az összes kiegészítő, amit valaha kiadtak hozzájuk, és mindkét epizód felújított grafikával, 1080p felbontásban, élesebb textúrákkal és jobb effektekkel lépett fel az új konzolok szintjére. Aki még nem játszott ezekkel a klasszikusokkal, annak most itt a remek lehetőség a pótlásra. A csomag 14,990 forintért tölthető Xbox One-ra, jó játékot hozzá mindenkinek!