Itt a Chryslus Rocket 69
dreampage 2016. Apr. 14.

Két ajtó, egy ülés, végtelen lehetőségek. Vezess stílusosan, pre-apokaliptikus módon a csodálatos, fantasztikus, utolérhetetlen Chryslus Rocket 69-ban! Hogy hol? Hát a Forza Motorsport 6-ban, természetesen.

A Bethesda Softworks és a Turn 10 Studios együttműködésének eredményeképp a mai naptól válik elérhetővé a Fallout 4 ikonikus járműve, a Chryslus Rocket 69 a Forza Motorsport 6-ban. Az autó ingyenes, a letöltéséhez szükséges kódot pedig mindenki megkapja Xbox Live üzenetben, aki játszott Xbox One-on a Fallout 4-gyel vagy a Forza Motorsport 6-tal. (Mivel nagyon sok kódról van szó, ezért az üzenet megérkezése napokat is igénybe vehet.) Azok, akik április 14. és a hónap vége között veszik meg egyik vagy másik játékot, május elején kapják meg a kódot.

Chryslus Rocket 69! Elegáns vonalak! Rakéta hajtás! Hihetetlen gyorsulás! Repülőgép botkormány! Sosem voltál még olyan menő, mint amikor a Rocket 69-et vezeted! Hangulatos trailer a mókás Forza-járgányhoz.

És ha ez még nem lenne elég, az új autó a ForzaVistában is szerepel, ahol megismerhetjük a (kitalált) jármű történetét, és persze közvetlen közelről is megcsodálhatjuk a vonalait.