Játékok Golddal: 2017. augusztus
dreampage 2017. Jul. 25.

Egy távoli világ gazdálkodói, őrült motorosok, démonokkal leszámoló hősnők és marsi szabadságharcosok is lehetünk augusztusban. Négy újabb játék érkezik a Games With Gold kínálatába, ezzel fordulunk rá lassan az őszi szezonra.

A Microsoft szokás szerint közzé tette a következő havi Games With Gold címek listáját. Ahogy az megszokott, ismét két játékot kapunk Xbox One-ra, és kettőt 360-ra. Az erősebbik gépen a jelenleg még Game Preview program részeként vitézkedő Slime Ranchernek örülhetünk, ami egy színes, vidám belső nézetű gyűjtögetős gazdálkodó játék. Egy idegen világban járva kell összegyűjtenünk a színes kis gömböcöket, akik a farmunk alapját képezik. A hónap második felétől a Trials Fusion lesz letölthető, amit aligha kell bárkinek is bemutatni. Xbox 360-on a szenzációs Bayonetta, majd 16-tól a Marson játszódó akciójáték, a Red Faction: Armageddon lesz az ingyenes darab.

A Games With Gold augusztusi menetrendje:

Xbox One:

  • Slime Rancher (augusztus 1-31.)
  • Trials Fusion (augusztus 16-szeptember 15.)

Xbox 360:

  • Bayonetta (augusztus 1-15.)
  • Red Faction: Armageddon (augusztus 16-31.)

A digitális árakat figyelembe véve ez így 17,000 forintnyi játék erre a hónapra. A két Xbox 360 cím természetesen kompatibilis, így az Xbox One tulajok mind a négy játékot letölthetik majd a gépükre. Ezzel pedig vége is a nyárnak – legalábbis Gold játékok tekintetében –, és lassan megkezdődik az év legizgalmasabb időszaka. Addig is jó játékot mindenkinek a fentiekhez is!