Játékok Golddal: 2017. december
dreampage 2017. Nov. 22.

Véget ér az esztendő, ezzel pedig mi is megkapjuk az utolsó havi ingyenes Gold játékokat. A decemberi kínálatban időutazás, szörnyvadászat és álomszerű zenés kaland is szerepel.

Lassan nemcsak a hónap, hanem az egész 2017-es év véget ér – a Microsoft pedig ezzel együtt bejelentette a decemberi Games With Gold játékokat. A szokásoknak megfelelően ismét négy játékot kapunk, kettőt Xbox One-ra, kettőt Xbox 360-ra. A hónap húzócíme egyértelműen a Warhammer univerzumban játszódó kooperatív lövöldözős játék, a Vermintide, de visszautazhatunk a jövőbe, álomszerű utazáson vehetünk részt az egyik legjobb 360-as Kinect játékkal (kontrollerrel is), és egy nagyszájú akcióhős kalandjait is kipróbálhatjuk.

A Games With Gold decemberi menetrendje:

Xbox One:

  • Warhammer: End Times – Vermintide (december 1-31.)
  • Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition (december 16-január 15.)

Xbox 360:

  • Child of Eden (december 1-15.)
  • Marlow Briggs and the Mask of Death (december 16-31.)

Az Xbox 360 játékok természetesen bekerülnek a visszafelé kompatibilitási listába, így az Xbox One tulajok mind a négy címet letölthetik majd. A Child of Eden esetében viszont fontos megjegyezni, hogy a Kinect funkciók csak 360-on használhatók – az erősebbik konzolon hagyományos kontrollerrel élvezhető majd a pszichedelikus-neonfényes kaland.