Játékok Golddal: 2017. június
dreampage 2017. May. 23.

Ugrándozás, nagyvárosi hackelés, történelmi kalandozás és sárkányvadászat a Games With Gold étlapján idén júniusban. Megkaptuk a listát, a négy ingyenes játék mellé pedig egy bónusz DLC-t is kapunk, hogy kicsit többen nosztalgiázhassunk.

A Microsoft bejelentette a szokásos következő havi Games With Gold listát. Júniusban is négy játékot kapunk: Xbox One-on ingyenes címként debütál a Speedrunners című kompetitív platformer – a TinyBuild játékában az győz, aki a leggyorsabban végigszalad a pályákon, de ebben fegyverekkel és más eszközökkel akadályozhatják egymást a játékosok. A hónap második felétől a Watch Dogs első része érhető el. Xbox 360-on a Ubisoft XVIII. századi amerikai kalandja nyit, majd két héttel később a Dragon Age sorozat eredetébe kóstolhatunk bele.

A négy játék mellé némi extrát is kapunk: egész hónapban ingyenes lesz egy új Phantom Dust DLC, ami egyébként fizetős lenne – az újjáélesztett Xbox klasszikushoz így továbbra is ingyen érhető el minden plusz tartalom.

A Games With Gold júniusi menetrendje:

Xbox One:

  • Speedrunners (június 1-30.)
  • Watch Dogs (június 16-július 15.)
  • Phantom Dust DLC (június 1-30.)

Xbox 360:

  • Assassin’s Creed III (június 1-15.)
  • Dragon Age: Origins (június 16-30.)

Megjegyzés: a Dragon Age: Origins jelen pillanatban nem elérhető a magyar Piactéren. A Microsoft azt a tájékoztatást adta, hogy ez a hónap közepéig megtörténik, vagyis mire Goldba kerül a játék, számunkra is letölthető lesz. A két Xbox 360 cím természetesen kompatibilis lesz, így Xbox One-on is letölthető és játszható mindkettő.