Játékok Golddal: 2017. november
dreampage 2017. Oct. 26.

Hajmeresztő autóversenyzéssel, határvidéki kalandokkal, rémálmok elűzésével és múmiákkal üthetjük el az időt novemberben. A Microsoft közzétette a következő havi Games With Gold listát, amelyben a megszokott módon négy játék szerepel.

Hamarosan itt az év következő hónapja, vele együtt pedig a szokásos „Játékok Golddal” lista. Újabb négy játéknak örülhetnek az Xbox Live Gold előfizetők, a hagyományoknak megfelelően kettőt Xbox One-ra, kettőt Xbox 360-ra kapunk. A sort a briliáns Trackmania Turbo nyitja, végtelen mennyiségű pályával és irdatlan nehéz karrierrel, majd a hónap második felében a Tales from the Borderlands epizodikus kalandját élhetjük át (érdemes, nagyon jó). Xbox 360-on a Sega örök klasszikusa, NiGHTS tér vissza egy kis áloműzésre, majd jön egy FPS Indiana Jones nyomdokain: ez a Deadfall Adventures, kincsek, átkok és múmiák nyomában.

A Games With Gold novemberi menetrendje:

Xbox One:

  • Trackmania Turbo (november 1-30.)
  • Tales from the Borderlands (november 16-december 15.)

Xbox 360:

  • NiGHTS into Dreams… (november 1-15.)
  • Deadfall Adventures (november 16-30.)

A digitális árakat figyelembe véve ez így több, mint 26,000 Ft értékű szoftver ebben a hónapban. Az Xbox 360-as címek természetesen kompatibilisek, így az Xbox One tulajok mind a négy játékot letölthetik a gépükre. Jó játékot mindenkinek a tizenegyedik hónapban is!