Játékok Golddal: 2018. december
dreampage 2018. Nov. 27.

Az agyunkat és az ügyességünket is próbára tehetjük az év utolsó hónapjában. Érkeznek a decemberi Games With Gold játékok, köztük most először egy eredeti Xbox címet is kapunk.

Hamarosan megérkezik az év utolsó négy ingyenes játéka is az Xbox Live Gold előfizetők számára. A Microsoft közzé tette, mik lesznek a decemberi játékok. Eszerint a sort a Q.U.B.E. 2 vezeti, a Toxic Games minőségi belső nézetes logikai játéka, amit két héttel később a Never Alone egészít ki. Az igazán téli hangulatú játékban az alaszkai őslakosok történelmébe és mondavilágába nyerhetünk betekintést – a produkció egyébként platformernek sem utolsó.

Xbox 360-on a Dragon Age II nyitja a sort, így aki szeretne, visszatérhet Thedas világába újra kalandozni egyet a BioWare sorozatával. Ezt december 16-tól egy eredeti Xbox játék, a Mercenaries követi, a Pandemic Studios és a LucasArts egykori népszerű akciójátéka. Most először fordul elő, hogy két generációval ezelőtti címet kapunk Goldban.

A decemberi Games With Gold menetrendje:

Xbox One:

  • Q.U.B.E. 2 (december 1-31.)
  • Never Alone – Kisima Ingitchuna (december 16-január 15.)

Xbox 360:

  • Dragon Age II (december 1-15.)

Xbox:

  • Mercenaries: Playground of Destruction (december 16-31.)

A régi Xbox 360-as és Xboxos játékok természetesen kompatibilisek, így Xbox One-ra is letölthetőek és játszhatóak. A Q.U.B.E. 2 és a Mercenaries Xbox One X támogatással is rendelkezik – utóbbi 16x nagyobb felbontásban fut, mint az eredeti konzolon. Jó játékot mindenkinek decemberre is!