Játékok Golddal: 2018. január
dreampage 2017. Dec. 22.

Újonnan megjelenő akció-RPG, élőhalottak, alvilág és kétszemélyes hadsereg került az újév első Games With Gold kínálatába. Januárban a sötét idők jutnak főszerephez.

Az Xbox Game Pass mellett a Microsoft a mai napon közölte a jövő havi Games With Gold kínálatot is. 2018 első hónapjában a szokásoknak megfelelően négy új játékot kapnak a Gold előfizetők, kettőt Xbox One-ra, kettőt Xbox 360-ra. Utóbbiak természetesen kompatibilisek, vagyis a jelengenerációs gépre az összeset le lehet majd tölteni.

Január 1-jén debütál Xbox One-on Van Helsing démonvadász harmadik kalandja, amely így rögtön ingyenes játékként kezd (így tett egyébként annak idején az első rész is). A magyar Neocore Games játéka egész hónapban elérhető lesz, míg második felétől bekapcsolódik a Zombi is. Xbox 360-on először Lara Croft kutat az alvilágban, majd jön az EA kooperatív akciójátéka.

A Games With Gold januári menetrendje:

Xbox One:

  • The Incredible Adventures of Van Helsing III (január 1-31.)
  • Zombi (január 16-február 15.)

Xbox 360:

  • Tomb Raider Underworld (január 1-15.)
  • Army of Two (január 16-31.)

A digitális játékárak alapján ezzel az Xbox Live Gold előfizetők nagyjából 12,000 forint értékű játékot kapnak az első hónapban, és aki ügyes, az akár 4150 Gamerscore-t is kiszedhet belőlük. Csak aztán nem árt vigyázni a mindenféle démonokkal, zombikkal, katonákkal és alvilági lényekkel.