Játékok Golddal: 2018. június
dreampage 2018. May. 29.

Megérkezett a júniusi Games With Gold lista. Az idei nyár első szakaszában Oroszországba utazhatunk, istenekkel küzdhetünk, földön, vízen és levegőben versenyezhetünk, és műanyagba öntve kalandozhatunk.

A hónap végének közeledtével mindig kérdés, mik lesznek a következő havi ingyenes Gold játékok. Az aktuális kérdésre most kaptuk meg a választ. A szokásoknak megfelelően ismét négy játék érkezik, kettő Xbox One-ra, kettő 360-ra. Az Assassin’s Creed Chronicles sorozat utolsó darabját is megkapjuk Goldban, aztán indulhat az utóbbi évek legjobb Sega versenyjátéka.

Június második felében érdekes „ajándékot” kapnak a Goldosok: bár a SMITE ingyenes játék, az exkluzív Gold csomagban 20 karakter és rengeteg skin, illetve egyéb extra kap helyet, amiknek együttes értéke a 100 dollárt is kitenné, ha külön kéne megvenni a játékhoz. Érdemes lesz tehát letölteni, még annak is, akit amúgy nem annyira érdekel a Hi-Rez Studios egyre népszerűbb MOBA játéka. Végül Indiana Jones bőrébe bújhatunk, aki LEGO figuraként folytatja a kalandozást.

A Games With Gold júniusi menetrendje:

Xbox One:

  • Assassin’s Creed Chronicles – Russia (június 1-30.)
  • SMITE Gold Bundle Pack (június 16-július 15.)

Xbox 360:

  • Sonic All-Stars Racing Transformed (június 1-15.)
  • LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues (június 16-30.)

A két Xbox 360-as cím természetesen Xbox One-on is letölthető és játszható lesz a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően. Mindenkinek jó játékot júniusra is!