Játékok Golddal: 2018. május
dreampage 2018. Apr. 23.

Sport, lopakodás, utcai verekedés és sci-fi lövöldözés került a 2018 májusi Gold kalapba. A lista elég erős, ráadásul egy vadonatúj játékot is kapunk, ami így ingyenesként debütál Xbox One-on.

A munka ünnepét új Gold játékokkal tehetjük még jobbá, május 1-jén ugyanis a szokásoknak megfelelően megérkezik a soron következő ingyenes játékadag. Az év ötödik hónapjában is négy játékot kapunk. Xbox One-on rögtön ingyenes játékként kezd a Super Mega Baseball 2, ami a vicces címe és rajzfilmszerű grafikája ellenére egy meglepően összetett és élethű sportjáték, érdemes kipróbálni. Két héttel később újabb hódító körútra indul Solid Snake, jön a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Xbox 360-on a Sega klasszikusaival játszhatunk, május első felében a legendás Streets of Rage, utána a Vanquish támad. Akcióból tehát nem lesz hiány.

A Games With Gold májusi menetrendje:

Xbox One:

  • Super Mega Baseball 2 (május 1-31.)
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (május 16-június 15.)

Xbox 360:

  • Sega Vintage Collection: Streets of Rage (május 1-15.)
  • Vanquish (május 16-31.)

A két Xbox 360 cím természetesen kompatibilis, tehát Xbox One-ra is letölthetők. Ez pedig így összesen több, mint 20,000 forint értékű játék a Gold előfizetőknek, de ennél is fontosabb, hogy minőségi, tartalmas darabokat kapunk. Jó játékot mindenkinek májusra is!