Játékok Golddal: 2018. október
dreampage 2018. Sep. 27.

Főzőcskézni fogunk októberben, már amikor nem démonokra vadászunk, kaszkadőrködünk vagy bérgyilkolunk – a Microsoft közzé tette az októberi havi Games With Gold listát. Újra négy címet kapunk, a megszokott elosztásban.

A legutóbbi Inside Xbox adást használta ki a Microsoft arra, hogy tulajdonképpen minden októberi érdekességet bejelentsen. Így tették közzé a Game Pass mellett az új ingyenes Gold játékok listáját is. A tízedik hónapot az Xbox Live Gold előfizetők kooperatív főzéssel kezdhetik a zseniális Overcooked-nak köszönhetően, majd a hónap második felétől akcióba lendül Victor Vran, a démonvadász, egy egészen jól sikerült felülnézetes akció-RPG keretében. Tényleg érdemes tenni vele egy próbát, kifejezetten igényes játék. Xbox 360-on sem lesz csendes a hónap: az első két hétben az autós-motoros kaszkadőr játék, a Stuntman: Ignition hódít, majd jön a 47-es Ügynök, és megbérgyilkol mindenkit, akire csak megbízást kap a véres pénzzel.

A 2018. októberi Games With Gold menetrendje:

Xbox One:

  • Overcooked (október 1-31.)
  • Victor Vran (október 16-november 15.)

Xbox 360:

  • Stuntman: Ignition Ms. Splosion Man (október 1-15.)
  • Hitman: Blood Money (október 16-31.)

FRISS: Mivel a Stuntman: Ignition (Xbox 360) Magyarországon nem elérhető digitálisan, a Microsoft tájékoztatása szerint nálunk helyette a Ms. Splosion Man lesz letölthető október 1-15-ig.

Ahogy mindig, az Xbox 360-as címek most is kompatibilisek, Xbox One-on tehát mind a négy játék letölthető és játszható lesz. Mindenkinek jó játékot a hűvös októberre!