Játékok Golddal: 2018. szeptember
dreampage 2018. Aug. 28.

Börtönbe vonulunk, akciózunk, háborúzunk a klónokkal és a szörnyek világába látogatunk szeptemberben, az aktuális Games With Gold címek segítségével. Megérkezett a szeptemberi lista, szokás szerint négy újabb játékkal.

A hónap utolsó hetében a legtöbb Xbox játékos ugyanarra gondol: mik lesznek a következő havi Gold játékok? Ez most kiderül, mert a Microsoft közzé tette a szeptemberi kínálatot. Az Xbox Live Gold tagok az eddigieknek megfelelően négy címet kapnak. Xbox One-on börtönben kezdjük az őszt – a Double Eleven díjnyertes stratégiai játékával, a Prison Architecttel. Aztán a hónap második felében jön a Livelock, ami a Perfect World felülnézetes, kooperatív sci-fi akciójátéka. A gépek örök csatájának csak az emberiség felélesztése vethet véget… nem kis feladat.

Xbox 360-on a Csillagok Háborúja univerzummal kezdődik a hónap, pontosabban a műanyagba öntött klónháborúval, amit aztán a Sega retró gyűjteménye, a Monster World vált két héttel később. Ez rögtön három játékot is tartalmaz az ősrégi, de szép emlékű Wonder Boy sorozatból.

A 2018. szeptemberi Games With Gold menetrendje:

Xbox One:

  • Prison Architect: Xbox One Edition (szeptember 1-30.)
  • Livelock (szeptember 16-október 15.)

Xbox 360:

  • LEGO Star Wars III: The Clone Wars (szeptember 1-15.)
  • Sega Vintage Collection: Monster World (szeptember 16-30.)

Ahogy mindig, úgy a két Xbox 360 játék most is benne van a kompatibilitási listában, vagyis Xbox One-ra mind a négy Gold játék letölthető. Mindenkinek jó játékot szeptemberre is!