Játékok Golddal: 2019. augusztus
dreampage 2019. Jul. 30.

Minőségi kínálattal zárja az idei nyarat a Games With Gold program. Két Xbox exkluzív, egy kiváló akció-szerepjáték és gótikus kalandok kerültek az augusztusi kalapba, így az esztendő hagyományosan legforróbb hónapjában is lesz mivel játszani.

A Microsoft, ragaszkodva a hagyományokhoz, a hónap végével annak rendje és módja szerint közzé tette a következő adag ingyenes Xbox Live Gold játékok listáját. Augusztusban nem panaszkodhatnak az Xbox One tulajok: két exkluzív játék – az egyik legnépszerűbb lövöldözős kaland és a Forza sorozat talán legjobb pályaversenyes epizódja – tölthető le ingyen, míg az Xbox 360 kínálatot az egyik legjobb felülnézetes akció-RPG és a Castlevania sorozat híres 3D-s epizódja erősíti. Hogy ne titokzatoskodjunk tovább, nézzük is a részleteket.

A Games With Gold augusztusi menetrendje:

Xbox One:

  • Gears of Wars 4 (augusztus 1-31.)
  • Forza Motorsport 6 (augusztus 16-szeptember 15.)

Xbox 360:

  • Torchlight (augusztus 1-15.)
  • Castlevania: Lords of Shadow (augusztus 16-31.)

Mindenképp jegyezzük meg, hogy a Forza Motorsport 6-ot már csak azért is érdemes letölteni, mert a játék licensz lejárat miatt hamarosan eltűnik az Áruházból (akinek megvan, természetesen később is bármikor letöltheti újra). A két Xbox 360-as cím pedig természetesen kompatibilis, így Xbox One-on is letölthetők és játszhatók.

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Jó játékot mindenkinek júliusban is!