Játékok Golddal: 2019. december
dreampage 2019. Nov. 27.

Végéhez közeledik az év, mi sem jelzi ezt jobban, mint hogy megkaptuk 2019 utolsó Games With Gold listáját. Őrült robotok, dinoszauruszok, életre kelt játékok és gótikus kalandok a főszerepben, az utolsó négy ingyenes játék formájában.

Ez a Games With Gold lista lesz a végső – legalábbis ami az idei évet illeti, hiszen a Microsoft a mai napon közzé tette a 2019 decemberi listát. Az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők a szokásoknak megfelelően négy játékot kapnak ajándékba, kettőt Xbox One-ra, kettőt Xbox 360-ra. A sort őrült robotok nyitják – a Playniac produkciója, egy kártyajáték, amelyben egy gépi lázadás élére kell állnunk, véletlenszerűen generált arénákban. Aztán látványosabb és veszélyesebb vizekre, pontosabban szigetekre evezünk, hiszen érkezik a Frontier Developments remekbe szabott dinoszaurusz parképítő szimulátora, amit egyébként ez úton is mindenkinek ajánlok.

Xbox 360-on elsőként a fiatalabb generáció örülhet. A harmadik Játékháborút feldolgozó 3D-s platformer egészen jól sikerült, a hónap első felében ingyen letölthető lesz. Aztán érkezik a Castlevania sorozat mellékága, egy 2.5D-s sötét, gótikus kalandjáték, a Belmont család tragikus történetével.

A Games With Gold decemberi menetrendje:

Xbox One:

  • Insane Robots (december 1-31.)
  • Jurassic World Evolution (december 16-január 15.)

Xbox 360:

  • Toy Story 3 (december 1-15.)
  • Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD (december 16-31.)

A két korábbi generációs játék Xbox One kompatibilis, így erre a konzolra is letölthető és játszható mindkettő. Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá.