Játékok Golddal: 2019. február
dreampage 2019. Jan. 29.

Februárban sem maradunk ingyenes címek nélkül, Xbox Live Gold előfizetés mellé négy játékot kapunk az év második hónapjában is. Lesz itt retró akció, jópofa bombázás, tengeri kalandok és Csillagok Háborúja történet.

A Microsoft a hónap végéhez közeledvén, a szokásoknak megfelelően közzé tette a februári Games With Gold listát. Eszerint az előfizetők négy játékot kapnak, kettőt Xbox One-ra, egyet Xbox 360-ra, egyet pedig a klasszikus Xbox korszakból. A sort Koji Igarashi kőkemény platformere nyitja, amely a Castlevania sorozatot idézi meg nekünk, majd a hónap második felében egy egészen kiválóra sikerült, hangulatos Bomberman kalanddal folytathatjuk.

Ami a régebbi platformokat illeti: Xbox 360-on támad az Assassin’s Creed Rogue, majd február második felében egy örök Xbox klasszikust, a Jedi Academy-t tölthetjük le ingyen, újraélve ezzel a LucasArts egyik legnépszerűbb Star Wars kalandját.

A Games With Gold februári menetrendje:

Xbox One:

  • Bloodstained: Curse of the Moon (február 1-28.)
  • Super Bomberman R (február 16-március 15.)

Xbox 360:

  • Assassin’s Creed Rogue (február 1-15.)

Xbox:

  • Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy (február 16-28.)

Természetesen a listában szereplő két régebbi játék kompatibilis, tehát Xbox One-ra az összes cím letölthető. Az Original Xbox játékok ráadásul mind sokkal jobb minőségben játszhatók, Xbox One S-en 4x-es, Xbox One X-en 16x-os felbontásban futnak, mint eredetileg.