Játékok Golddal: 2019. június
dreampage 2019. May. 30.

Hidegre kerülnek az Xbox Live Gold előfizetők idén júniusban – legalábbis virtuálisan. Megérkezett a következő havi Games With Gold lista, szokás szerint négy játékkal. Küzdelem lesz minden mennyiségben.

Bár jelenleg nem úgy tűnik, lassan azért megérkezik a nyár, és 2019-ben sem ússzuk meg a legforróbb évszakot. Talán ezért gondolta úgy a Microsoft, hogy valami hűsítővel kéne kezdeni a júniust. A cég közzé tette a hatodik havi „Játékok Golddal” listát, amely jégkoronggal kezd, és verekedéssel folytatódik, természetesen két – visszafelé kompatibilis, tehát Xbox One-on is lejátszható – Xbox 360 játék társaságában.

A sort az EA legfrissebb jéghokis játéka, az NHL 19 nyitja, aztán irány a pixeles világ, egy indie verekedős játék, a Rivals of Aether segítségével. Ami az Xbox 360 címeket illeti, a Goldosok először a portálok bűvöletébe kerülhetnek, két héttel később pedig újra a Földet védhetik meg az idegen inváziótól.

A Games With Gold júniusi menetrendje:

Xbox One:

  • NHL 19 (június 1-30.)
  • Rivals of Aether (június 16-július 15.)

Xbox 360:

  • Portal: Still Alive (június 1-15.)
  • Earth Defense Force 2017 (június 16-30.)

Megjegyzés: Az Earth Defense Force 2017 játék pillanatnyilag nem érhető el digitálisan a magyar Piactéren, de a Microsoft tájékoztatása szerint ez június 16-ig minden országban pótlásra kerül.

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Jó játékot mindenkinek júniusban is!