Játékok Golddal: 2019. május
dreampage 2019. Apr. 29.

Színes kínálattal jelentkezik a Games With Gold program idén májusban. Partijáték, egy kis sport a szabad levegőn, rovarirtás és a képregények világa kerül napirendre az év ötödik hónapjában. Részletek a kattintás után.

Megint eltelt egy hónap az évből, úgyhogy ideje szemügyre venni a következő időszak ingyenes játékait. A Games With Gold program a szokott mederben folytatódik – két játékot kapunk Xbox One-ra, kettőt Xbox 360-ra, amik a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően One-on is lejátszhatók.

A sort ezúttal egy multiplayer partijáték, a Marooners nyitja, aminek érdekessége, hogy menet közben is változhat a játék, úgyhogy mindig van esély egy kis káoszra és az állás megfordítására. A hónap második felében a tavaly nyáron megjelent, PGA Tour licensszel rendelkező The Golf Club 2019 érkezik, amely a gyönyörű golfjáték-sorozat eddigi legszebb és legjobb része. Xbox 360-on bogárinvázióval kezdjük a májust: érkezik a bűnös élvezetek örökzöldje, az Earth Defense Force sorozat 2011-es epizódja, majd a Twisted Pixel exkluzív 2.5D-s akciójátéka következik, amely a képregények világába viszi el a játékosokat.

A Games With Gold májusi menetrendje:

Xbox One:

  • Marooners (május 1-31.)
  • The Golf Club 2019 (május 16-június 15.)

Xbox 360:

  • Earth Defense Force: Insect Armageddon (május 1-15.)
  • Comic Jumper (május 16-31.)

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Jó játékot mindenkinek májusban is!