Játékok Golddal: 2019. november
dreampage 2019. Oct. 30.

Sherlock Holmes bőrébe bújva nyomozhatunk, vonaton utazhatunk, az űrben harcolhatunk és Xbox Live Avatarunkkal versenyezhetünk a novemberi ingyenes Gold játékoknak köszönhetően. Ez a négy cím várja az előfizetőket a tizenegyedik hónapban.

Az idő már elromlott, a Napot ritkábban látjuk, hűvösek a reggelek – elkerülhetetlenül jön a november, az ünnepi időszak, és… természetesen az új Games With Gold játékok is. Az év utolsó előtti hónapjában ismét négy játékot kapnak az Xbox Live Gold tagok. A kínálat legnagyobb címe a brit legenda, Sherlock Holmes legutóbbi kalandja, amely egy jófajta nyomozós játék a Frogwares jóvoltából. Aztán vonatra szállhatunk a világvége után, hogy állomásról állomásra érve segítsük a túlélőket, és megküzdjünk a zombik hadával.

Ami a korábbi generációkat illeti, ismét kapunk egy eredeti Xbox játékot, ezúttal űrcsatákban vehetünk részt a Csillagok Háborúja világában – természetesen a Jedi Starfighterről van szó. Aztán érkezik egy fiataloknak tökéletes versenyjáték, amelyben saját Xbox Live Avatarunk pattan volán mögé, és száguldozik színes-szagos helyszíneken, az előző generáció egyik legszórakoztatóbb XBLA versenyjátékában.

A Games With Gold novemberi menetrendje:

Xbox One:

  • Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter (november 1-30.)
  • The Final Station (november 16-december 15.)

Xbox / Xbox 360:

  • Star Wars: Jedi Starfighter (november 1-15.)
  • Joy Ride Turbo (november 16-30.)

A két korábbi generációs játék Xbox One kompatibilis, így erre a konzolra is letölthető és játszható mindkettő. Eredeti Xbox címként a Jedi Starfighter X támogatással is rendelkezik, tizenhatszor nagyobb felbontásban fut, mint 2002-ben.

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá.