Játékok Golddal: 2019. október
dreampage 2019. Sep. 26.

A szokásoknak megfelelően a Microsoft, a hónap vége közeledtével közzé tette a következő négy Games With Gold játékot. Októberben gyerekjátékok és gyilkosok váltják egymást, érdekes párosításban.

Mindenki tudja már, hogy ha jön a hónap vége, akkor jönnek a következő havi Gold játékok is, nincs ez másként szeptember végén sem. A Microsoft közzé tette, mely címeket tölthetik le ingyen az Xbox Live Gold, illetve az Xbox Game Pass Ultimate tagok.

Xbox One-on egy 2D-s platformer nyitja a hónapot, méghozzá egy badass elefánttal a főszerepben – természetesen a 2015-ös Tembóról van szó, aki valószínűleg olyan, mint Rambo, csak ormánnyal. Aztán hogy komolyabb vizekre kanyarodjunk, október közepén beköszön a Péntek 13 Videojáték, úgyhogy a felnőttek is vadászhatnak egymásra a Gun Media multiplayer horrorjátékában. Xbox 360-on hasonló felállásban követik egymást a játékok: elsőként a Disney animációs filmje, a 2008-as Bolt (Magyarországon „Volt” címmel futott) videojáték adaptációja kezdi az októbert, majd jön a kaszabolós nindzsák örökzöldje, hogy újra szétcsapjon a démonok között.

A Games With Gold októberi menetrendje:

Xbox One:

  • Tembo the Badass Elephant (október 1-31.)
  • Friday the 13th: The Game (október 16-november 15.)

Xbox 360:

  • Disney’s Bolt (október 1-15.)
  • Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge (október 16-31.)

A két előző generációs cím természetesen kompatibilis, így Xbox One-on ezek is letölthetők és játszhatók. Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá.