Játékok Golddal: 2019. szeptember
dreampage 2019. Aug. 29.

Bérgyilkolás vezeti fel az idei őszt az Xbox Live Gold tagok számára, de kapunk egy premier játékot is. Ami az Xbox 360-at illeti, itt a japán címek uralkodnak, újra megvédhetjük a Földet, és verekedhetünk is egy jót.

Némi bizonytalanság és csúszás után a Microsoft végre bejelentette a következő havi Gold játékokat, ahogy azt a hagyomány diktálja. A recept továbbra sem változik, az Xbox Live Gold (és természetesen az Xbox Game Pass Ultimate) előfizetők továbbra is négy játékot kapnak.

Az Xbox One kínálat szeptemberben nem rossz, elsőként a Hitman teljes első szezonját tölthetjük le – ez tartalmazza az alapjáték hat epizódját, és a nyári bónusz részt is. Aki alaposan kibérgyilkolta magát, az a hónap második felétől egy vadonatúj játékkal múlathatja az időt. A Total Mayhem Games rémisztő puzzle játéka, a We Were Here 16-án debütál, és rögtön ingyenesen lehet megszerezni. Xbox 360-on két japán címet kapunk: továbbra is ostromolják világunkat az idegenek, őket 2025-ben is a másvilágra kell küldenünk, aztán érkezik az előző generáció egyik legjobb verekedős játéka, rengeteg tartalommal és karakterrel, úgyhogy lehet készíteni a bokszkesztyűket.

A Games With Gold szeptemberi menetrendje:

Xbox One:

  • Hitman: The Complete First Season (szeptember 1-30.)
  • We Were Here (premier, szeptember 16-október 15.)

Xbox 360:

  • Earth Defense Force 2025 (szeptember 1-15.)
  • Tekken Tag Tournament 2 (szeptember 16-30.)

A két előző generációs cím természetesen kompatibilis, így Xbox One-on ezek is letölthetők és játszhatók. Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá.