Játékok Golddal: 2020. április
dreampage 2020. Mar. 31.

A megszokottól némileg eltérően, a hónap legutolsó napján közölte a Microsoft az áprilisi Gold játékok listáját. A listában nincs semmi szokatlan – négy cím, összesen négy kaland Xbox One-on és Xbox 360-on. Így folytatódik a tavasz.

Megérkezett az a hír, amit az Xbox játékosok minden hónap végén várnak. Természetesen a következő havi Xbox Live Gold játékok listájáról van szó, ami késett, de nem múlott el nyomtalanul. A szokásoknak megfelelően továbbra is négy játékot kapunk, kettőt Xbox One-ra, kettőt Xbox 360-ra. Az aktuális generáció egyik legjobb autóversenye nyitja a sort, amit egy dupla csomag követ, benne a retró stílusú, pixel-art RPG Knights of Pen and Paper két epizódjával.

Xbox 360-on a konzol egyik legkedvesebb szerepjátéka, a felújított Fable Anniversary ingyenes (Xbox One X támogatással!), amit a hónap második felében egy jó hangulatú autós játék követ – a Toybox Turbos-ban otthonunk helyszínein száguldhatunk, a legendás Micro Machines nyomdokain.

A Games With Gold áprilisi menetrendje:

Xbox One:

  • Project CARS 2 (április 1-30.)
  • Knights of Pen and Paper Bundle (április 16-május 15.)

Xbox 360:

  • Fable Anniversary (április 1-15.)
  • Toybox Turbos (április 16-30.)

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.