Játékok Golddal: 2020. december
dreampage 2020. Nov. 24.

Lezárul az idei év, az utolsó hónap ingyenes Gold játékainak listáját is megkaptuk. Egy rejtélyes ékszertolvaj, indie akciójáték és egy őrült nyílt világú sorozat egyik felvonása is bekerült a listába. Ez a decemberi Games With Gold.

Megérkezett a Játékok Golddal program decemberi listája, ezekkel az ingyenes címekkel zárjuk a meglehetősen nehéz 2020-as esztendőt. A sort egy igényes és hangulatos, klasszikus kalandjáték felújított változata nyitja – a The Raven Remastered feltétlenül ajánlható a műfaj kedvelőinek. Aztán egy 2D-s, pixelgrafikás multiplayer akciójáték következik a Bleed 2 formájában.

Az Xbox 360 generációt két népszerű produkció képviseli. A hónap első felében a Saints Row sorozat pokoli felvonásában élhetjük át újra Johnny Gat és Kinzie Kensington kalandjait, ahogy felforgatják az alvilágot. Végül, de nem utolsó sorban a Double Fine 3D-s puzzle játéka, a Stacking lesz letölthető.

A Games With Gold decemberi menetrendje:

Xbox One:

  • The Raven Remastered (december 1-31.)
  • Bleed 2 (december 16-január 15.)

Xbox 360:

  • Saints Row: Gat out of Hell (december 1-15.)
  • Stacking (december 16-31.)

Természetesen a fenti játékok a teljes kompatibilitásnak köszönhetően mind letölthetők és játszhatók Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon is. Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.