Játékok Golddal: 2020. február
dreampage 2020. Jan. 28.

A szokásoknak megfelelően megérkezett a következő havi Gold játékok listája. Halálos motorverseny, túlvilági nyomozás, mesebeli hősök és Csillagok Háborúja lesz műsoron februárban. Részletek a kattintás után.

A Microsoft közzé tette a 2020. februári Games With Gold listát, vagyis a Gold (és az Xbox Game Pass Ultimate) tagok következő négy ingyenes játékát. A recept nem változott: négy játékot kapunk, kettőt Xbox One-ra, kettőt pedig a régebbi generációkból.

A februári sort a francia Kylotonn Games nem is rossz motorversenyes játéka nyitja. Hosszú idő után először vehetünk részt videojáték formában a Man-szigeti TT versenyen, ami a leghalálosabb a világon, most viszont több híres motort is meghajthatunk ezeken a szűk utcákon. Aztán a hónap második felében sem fogunk unatkozni, a Cyanide lopakodós, nyomozós játékával merülhetünk el H.P. Lovecraft ikonikus univerzumában. Xbox 360-on ennél kevésbé nagyratörő a felhozatal. Elsőként a Fable sorozat kedves, leginkább kooperatív játékra kihegyezett mellékszálával tölthetünk el egy kis időt, majd érkezik az eredeti Xbox-ról az első Star Wars Battlefront némi nosztalgia erejéig. Mint minden eredeti Xbox játéknál, itt is megemlítendő, hogy Xbox One-on (és főleg X-en) sokkal nagyobb felbontásban és jobb képfrissítéssel játszható, így mai szemmel is érdemes vetni rá egy pillantást.

A Games With Gold februári menetrendje:

Xbox One:

  • TT Isle of Man (február 1-29.)
  • Call of Cthulhu (február 16-március 15.)

Xbox 360:

  • Fable Heroes (február 1-15.)

Xbox:

  • Star Wars Battlefront (február 16-29.)

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.