Játékok Golddal: 2020. január
dreampage 2019. Dec. 19.

Az ünnepek előtt elvarr minden szálat a Microsoft, ennek jegyében a januári Games With Gold címek listáját is megkaptuk. Tolvaj goblinok, a Denevérember, verekedő japánok és műanyag csillagok háborúja a főszerepben.

Közeledik az év vége, a jövő hetet már az ünnepek uralják, úgyhogy a Microsoft inkább már most közzé tette, mely játékokra számíthatunk januárban, az Xbox Live Gold (és Xbox Game Pass Ultimate) tagságunk keretében. A trend folytatódik, továbbra is négy játékot kapunk.

2020 első hónapjának legnagyobb ingyenes címe a Styx: Shards of Darkness, amely a kifejezetten jó lopakodós sorozat második, kiforrottabb epizódja (az elsőt már 2016 februárjában megkaptuk). Ezután, a hónap második felétől a Telltale Batman játéka válik ingyenessé, így a sötét lovag epizodikus kalandjátékát is végigtolhatjuk. Xbox 360-on a Tekken 6 nyitja az évet, a verekedős anyag után pedig műanyag csillagharcosok jönnek a LEGO Star Wars II-ben.

A Games With Gold januári menetrendje:

Xbox One:

  • Styx: Shards of Darkness (január 1-31.)
  • Batman: The Telltale Series (január 16-február 15.)

Xbox 360:

  • Tekken 6 (január 1-15.)
  • LEGO Star Wars II: The Original Trilogy (január 16-31.)

A két korábbi generációs játék Xbox One kompatibilis, így erre a konzolra is letölthető és játszható mindkettő. Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá.