Játékok Golddal: 2020. július
dreampage 2020. Jun. 25.

Az év hetedik hónapjában sem maradunk ingyenes játékok nélkül. Az Xbox Live Gold előfizetők ralizhatnak, kosárlabdázhatnak, nagyvárosban akciózhatnak, és a gyerekek számára is jut egy kedves kaland. Games With Gold, 2020 júliusában.

Nyakunkon a forróság és az uborkaszezon – hamarosan kezdődik a július, és vele az igazi nyár. A Játékok Golddal program ilyenkor sem áll le, ennek megfelelően pedig a következő hónapban is kapunk négy ajándék játékot Xbox Live Gold (és Xbox Game Pass Ultimate) tagságunk mellé. A mai napon a Microsoft közzé is tette, melyek ezek.

A sort egy kellemes meglepetés nyitja – kellemes, mert a WRC 8 az utóbbi évek egyik legjobb ralis játéka, és nem is túl régi megjelenés, így az autósport rajongóinak mindenképp ajánlott kipróbálni. Xbox One-on a másik cím egy premier játék, amire szintén rég volt példa. A Dunk Lords látványos, árkádos és szórakoztató kosárlabdás akciót ígér, a minőségi független játékok mezőnyéből. Xbox 360-on elsőként a Saints Row 2-vel lehet majd akciózni, majd a hónap második felében érkezik a Juju, ami egy kellemes platformer, leginkább fiatalok és gyerekek számára, színes-szagos látványvilággal.

A Games With Gold júliusi menetrendje:

Xbox One:

  • WRC 8 FIA World Rally Championship (július 1-31.)
  • Dunk Lords (július 16-augusztus 15.)

Xbox 360:

  • Saints Row 2 (július 1-15.)
  • Juju (július 16-31.)

Az Xbox 360-as játékok természetesen kompatibilisek, így ezek Xbox One-on is játszhatók. Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.