Játékok Golddal: 2020. június
dreampage 2020. May. 26.

Két pixeljáték, egy földönkívüli invázió és egy magyar fejlesztésű lövöldözős játék fért a júniusi listába – a Microsoft közzé tette a következő havi Games With Gold játékok címeit.

A tavasz lassan elmúlik, jöhet a nyár, ez új hónapokat és új ingyenes Gold játékokat jelent. A Microsoft a mai napon közzé tette, melyik négy játékot kapják az előfizetők. Szokás szerint most is két Xbox One és két korábbi generációs cím került a kalapba, ez utóbbiak közül az egyik az eredeti Xbox konzolról. Ami a játékokat illeti: 2D-s platformer, pixeles beszélgetős kaland, humoros sci-fi akció és egy remekbe szabott lövöldözős játék képezi a felhozatalt.

A Games With Gold júniusi menetrendje:

Xbox One:

  • Shantae and the Pirate’s Curse (június 1-30.)
  • Coffee Talk (június 16-július 15.)

Xbox:

  • Destroy All Humans! (június 1-15.)

Xbox 360:

  • Sine Mora (június 16-30.)

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.