Játékok Golddal: 2020. május
dreampage 2020. Apr. 28.

Ahogy azt már megszoktuk, a jövő hónapban sem maradunk Gold játékok nélkül. A májusi aranyesőben rali, inkvizítorok, focisták és sötét nagyurak támadják be az Xbox játékosokat.

Ugye tudjuk, hogy az év ötödik hónapjában az eső aranyat ér, az Xbox Live Gold tagság pedig játékesőt, úgyhogy a képlet tetszés szerint megfordítható. Májusban is jönnek tehát az ingyenes játékok, a szokásoknak megfelelően kettő Xbox One-ra, kettő pedig Xbox 360-ra.

A sort a Kylotonn Racing ralijátéka nyitja. A régóta népszerű V-Rally sorozat legutóbbi része 2018-ban jelent meg, most a Gold előfizetők is tehetnek vele próbát. Aztán a hónap második felében érkezik a magyar fejlesztésű (és magyar felirattal is játszható) Inquisitor – Martyr, ami a Warhammer 40000 univerzumban készült egyik legjobb akció-RPG, úgyhogy mindenkinek ajánlott darab. Xbox 360-on elsőként egy miniatűr foci, majd két héttel később a saját teremtményeit irányító gonosztevő támad a Triumph Studios kalandjátékában, az Overlord II-ben.

A Games With Gold májusi menetrendje:

Xbox One:

  • V-Rally 4 (május 1-31.)
  • Warhammer 40000: Inquisitor – Martyr (május 16-június 15.)

Xbox 360:

  • Sensible World of Soccer (május 1-15.)
  • Overlord II (május 16-31.)

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.