Játékok Golddal: 2020. március
dreampage 2020. Feb. 25.

A tavasz első hónapjában sem maradunk ajándék játékok nélkül. Denevérember visszatér, de lesz itt fél-dzsinn hős, árnyékos nagyurak és hipergyors sündisznó is. Ebből már ki lehet találni a listát, de a részletek a kattintás után várnak.

Ahogy az lenni szokott, elérkeztünk a hónap végéhez, ez pedig sok egyéb mellett a soron következő Games With Gold listát jelenti. A Microsoft nem is fukarkodott ezzel, a mai napon megismerhettük, milyen ajándék játékok várják az Xbox Live Gold előfizetőket 2020 márciusában.

A sort újra a köpenyes lovag nyitja, a Telltale Games második epizodikus kalandjátékával. A Goldosok mind az öt részt megkapják, így Bruce Wayne újabb kalandját élhetik át ingyen. Aztán érkezik Shantae, a Wayforward gyönyörű és remek hangulatú platformerében. Xbox 360-on ismét árnyék vetül ránk, köszönhetően a Castlevania mellékszál-folytatásának, majd a hónap második felében berobog Sonic, a sündisznó az utóbbi évek egyik legjobb kalandjával (Xbox One X-en 4K-ban!).

A Games With Gold márciusi menetrendje:

Xbox One:

  • Batman: The Enemy Within – The Complete Season (március 1-31.)
  • Shantae: ½ Genie Hero (március 16-április 15.)

Xbox 360:

  • Castlevania: Lords of Shadow 2 (március 1-15.)
  • Sonic Generations (március 16-31.)

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.