Játékok Golddal: 2020. október
dreampage 2020. Sep. 29.

Retró kaszabolás, félelmetes horror, egyiptomi mesék halloween-i kalandok kerültek az októberi Gold játékok sorába. A Microsoft a mai napon felfedte, melyik négy játékot kapják az Xbox Live Gold tagok az év tizedik hónapjában.

Az Xbox Game Pass mellett már értelemszerűen háttérbe szorult a Játékok Golddal program, de ez nem jelenti azt, hogy ne érkeznének minden hónapban újabb ingyenes játékok. Aki Xbox Live Gold, vagy Xbox Game Pass Ultimate tagsággal rendelkezik, az idén októberben is négy játékot tölthet le, kettőt az Xbox One, egyet a 360, és egyet az eredeti Xbox kínálatából.

A sort a Digerati vicces, izometrikus „horror” puzzle játéka nyitja, amelyben Koponyaarcot alakítva kell ráhoznunk a frászt mit sem sejtő áldozatainkra. Aztán komolyabb vizekre evezünk – a Wales Interactive horrorjátéka bennünket fog halálra rémiszteni. Ami a korábbi generációkat illeti, az eredeti, első Xbox kínálatának egyik fantasztikus platformer/puzzle kalandjátéka érkezik, Xbox One konzolokon természetesen jelentősen feljavítva, végül a Double Fine produkciójával kalandozhatunk a Halloween jelmezes világában.

A Games With Gold októberi menetrendje:

Xbox One:

  • Slayaway Camp: Butcher’s Cut (október 1-31.)
  • Maid of Sker (október 16-november 15.)

Xbox:

  • Sphinx and the Cursed Mummy (október 1-15.)

Xbox 360:

  • Costume Quest (október 16-31.)


Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.