Játékok Golddal: 2020. szeptember
dreampage 2020. Aug. 27.

Lassan véget ér a nyár, az ősz beköszöntével pedig jön a hűvösebb idő, az eső… és az új Games With Gold játékok. A Microsoft közzé tette, melyik négy címnek örülhetünk 2020 szeptemberében. Aki New Yorkba szeretne utazni, pakolhat.

Bizarr módon aktuális a Tom Clancy’s The Division témája, amely a szeptemberi húzócím az ingyenes Gold játékok között. A Ubisoft tartalmas, és a mai napig gyönyörű lövöldözős online RPG-je nyitja a sort, amit Xbox One-on egy igényes és humoros kalandjáték követ, egy jópofa fantasy univerzumban. A point & click stílusú játékok rajongói a The Book of Unwritten Tales 2-vel tehetnek egy próbát.

A régebbi Xbox generációkból is kapunk egy-egy ízelítőt, ahogyan azt már megszoktuk. Az Xbox 360 kompatibilis kínálatából egy 3D-s platformer, az eredeti Xbox gyűjteményből pedig egy, a maga idejében egész szép sikereket elért akciójáték lép be a Gold kínálatba. Ma már persze inkább csak nosztalgiának jó, de ne feledjük, Xbox One-on nagyobb felbontással, jobb képfrissítéssel élvezhető.

A Games With Gold szeptemberi menetrendje:

Xbox One:

  • Tom Clancy’s The Division (szeptember 1-30.)
  • The Book of Unwritten Tales 2 (szeptember 16-október 15.)

Xbox 360:

  • de Blob 2 (szeptember 1-15.)

Xbox:

  • Armed and Dangerous (szeptember 16-30.)


Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.