Játékok Golddal: 2021. február
dreampage 2021. Jan. 22.

A megszokott négy helyett öt ajándék játékot kapnak az Xbox Live Gold előfizetők 2021 februárjában. A sort az egyik legnagyobb exkluzív cím, a Gears 5 vezeti, de kapunk horrort, egyedi platformert és két legendás kalandjátékot is.

Megérkezett a februári Games With Gold lista, amiben annyi újdonság van, hogy a megszokott négy cím helyett most öt játék szerepel benne. Az Xbox One, de még inkább az Xbox Series X|S konzolok tulajdonosai örülhetnek, egész hónapban ingyenes lesz ugyanis a Gears 5, ami a jelenlegi egyik leglátványosabb exkluzív produkció, kihasználva a next-gen konzolok erejét. Hasonlóképp ingyenes lesz a teljes hónap során a klasszikus, első Resident Evil felújított változata.

A februári Gold lista további tagjai a Raw Fury metroidvania műfajú platformere, a Dandara, míg a korábbi generációkat két jól ismert, és igen népszerű kalandjáték képviseli. Újra ellátogathatunk a fagyos E.D.N. III bolygóra a Lost Planet 2-ben, míg a régmúlt időkből az eredeti Xbox egyik legjobb kalandját, az Indiana Jones and the Emperor’s Tomb-ot is letölthetjük.

A Games With Gold februári menetrendje:

Xbox One és Series X|S:

  •          Gears 5 (február 1-28.)
  •          Resident Evil (február 1-28.)
  •          Dandara: Trials of Fear Edition (február 16-március 15.)

Xbox:

  •          Indiana Jones and the Emperor’s Tomb (február 1-15.)

Xbox 360:

  •          Lost Planet 2 (február 16-28.)

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.