Játékok Golddal: 2021. június
dreampage 2021. May. 26.

Egy lendületre építő platformer, egy világmegmentő akciójáték és két verekedős cím került a júniusi Gold játékok közé. A Microsoft kiadta a listát – ezekkel az ingyenes produkciókkal kezdődik az idei nyár.

Szokás szerint megérkezett a következő havi (ez esetben a júniusi) Gold Játékok listája. Ahogy az lenni szokott, ismét négy ajándék címet kapunk, kettőt az Xbox One, kettőt az Xbox 360 kínálatból (amelyek mindegyike természetesen Series X|S konzolokon is játszható). A sort egy indie platformer nyitja, a The King’s Bird-ben fizikára és lendületre építve haladhatunk előre. Aztán jön a Shadows: Awakening, egy felülnézetes akciójáték, melyben a változatosság kedvéért a világot menthetjük meg.

Ami az Xbox 360 címeket illeti, két remek verekedős játékot kapunk. Az SNK legjobb harcosait felvonultató NeoGeo Battle Coliseum után az Injustice: Gods Among Us érkezik. A hónap során mind a négy címet ingyen letölthetik az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők.

A Games With Gold júniusi menetrendje:

Xbox One:

  •          The King’s Bird (június 1-30.)
  •          Shadows: Awakening (június 16-július 15.)

Xbox 360:

  •          NeoGeo Battle Coliseum (június 1-15.)
  •          Injustice: Gods Among Us (június 16-30.)

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.