Játékok Golddal: 2021. május
dreampage 2021. Apr. 26.

Életre kel egy sötét kártya- és stratégiai játék világa, próbára tehetjük stratégiai érzékünket, Denevérembert játszhatunk, és egy banánköztársaságot uralhatunk – már ha van Gold tagságunk idén májusban. Íme, a legújabb lista.

Megérkezett a 2021 májusi Games With Gold lista – a Microsoft menetrendszerűen a hónap végén tette közzé a következő hetek ingyenes játékait. Másban sincs eltérés a menetrendtől, továbbra is négy ajándék játék jár az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők számára.

Xbox One fronton az Armello és a Dungeons 3 erősíti a felhozatalt. Előbbi egy állatokkal megtűzdelt kártyás stratégiai játék, míg utóbbi egy sötét valós idejű stratégiai játék, melyben saját barlangokat építhetünk, és a világ legfélelmetesebb seregeit irányíthatjuk. Ami az Xbox 360 címeket illeti, műanyagba öntött Batmanként libeghetünk Gotham felett, a Tropico 4-ben pedig egy trópusi szigetvilágot igazgathatunk velejéig romlott diktátorként.

A Games With Gold májusi menetrendje:

Xbox One és Series X|S:

  • Armello (május 1-31.)
  • Dungeons 3 (május 16-június 15.)

Xbox 360:

  • LEGO Batman (május 1-15.)
  • Tropico 4 (május 16-31.)

A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen mind a négy játék letölthető és játszható Xbox Series X|S, illetve Xbox One konzolokon.

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.