Játékok Golddal: 2021. március
dreampage 2021. Feb. 23.

Márciusban sem maradnak ingyenes játékok nélkül az Xbox Live Gold tagok. Zsoldos katonák, robotok, kalózok és… lámák? A Microsoft közzé tette a soron következő Games With Gold listát.

Megérkezett a 2021 márciusi Játékok Golddal lista. Újból négy játékot kapnak ajándékba a tagok, melyek mindegyike lejátszható Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon is. A sort a népszerű ingyenes lövöldözős játék, a Warface nagyon is fizetős multiplayer mellékszála nyitja, amit így ingyen lehet megkaparintani egész hónapban. Mellé egy jópofa humorú, felülnézetes kétkaros lövöldözős anyag, a Vicious Attack Llama Apocalypse kerül, amiben a címéhez hűen valóban megvadult lámákat kell miszlikbe aprítani.

Az Xbox 360 vonalat ezúttal az SNK 2000-ben megjelent klasszikusa, a Metal Slug 3 képviseli, illetve kalózkodhatunk is egy jó adagot a Port Royale 3-ban, ami egy igen tartalmas stratégiai játék a téma iránt érdeklődők számára.

A Games With Gold márciusi menetrendje:

Xbox One és Series X|S:

  •          Warface: Breakout (március 1-31.)
  •          Vicious Attack Llama Apocalypse (március 16-április 15.)

Xbox 360:

  •          Metal Slug 3 (március 1-15.)
  •          Port Royale 3 (március 16-31.)

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.