Jó áron tért vissza a Dragon’s Dogma
dreampage 2017. Oct. 03.

Xbox One-ra is megjelent a Capcom népszerű szerepjátéka, felújított grafikával, az összes extra tartalommal, ráadásul az árcédulája is baráti. Újra kezdődik Hideaki Itsuno nagy kalandja.

Idén múlt öt éves a Capcom nyílt világú fantasy szerepjátéka, a Dragon’s Dogma, de a játék népszerűsége mintha semmit sem csökkent volna az évek során. A japán kiadó is így érezhette, ugyanis most ismét visszatért a játék, ezúttal 1080p-re felhúzott grafikával, és az összes eddig megjelent extra tartalommal.

A játékban saját karaktert generálhatunk, összesen kilenc választható kaszt, és rengeteg egyéb opció áll rendelkezésre. Kalandozni sem egyedül fogunk, három gépi segítőtárs tart velünk. A bővített kiadás Dark Arisen címmel 2013-ban jelent meg, ezt, plusz az összes további DLC-t egyben megkapjuk most Xbox One-ra az új kiadással.

A legjobb az egészben az ára: a felújított csomag mindössze 7,490 forintért kapható, ami egy ekkora méretű szerepjátékhoz képest baráti, még úgy is, hogy nem vadonatúj címről van szó.

A Dragon’s Dogma: Dark Arisen az alábbi linken érhető el Xbox One-ra, a csaknem 20 GB méretű játék mától kapható, illetve indítható az előrendelők számára is.