Jurassic World Pinball bejelentés
dreampage 2018. Feb. 08.

Az idei új dinoszaurusz-őrület nem csak a mozikban lesz érezhető: az új Jurassic World film és parképítős játék mellé a magyar Zen Studios is beszáll: érkezik a Jurassic World kiegészítő a Pinball FX3-hoz.

Idén 25 éves a Jurassic Park franchise, az első film 1993-ban kápráztatta el a mozilátogatókat, és indította útjára azt az őrületet, ami még ma is tart. A mozikba visszatér a sorozat a Jurassic World: Bukott Birodalom című epizóddal, videojátékból pedig már kettőre is számíthatunk. Míg a Frontier egy új stratégiai játékon dolgozik, amelyben saját parkot építhetünk fel, addig a magyar Zen Studios a Pinball FX3-hoz készít három új asztalt. Két hét múlva jön a Jurassic World Pinball.

A három új flipperasztal a filmek népszerű pillanatait hivatottak újraalkotni.

  • Jurassic World Pinball: Az első Jurassic World film legemlékezetesebb momentumait láthatjuk az asztalon, egyedi küldetések formájában, a filmből vett eredeti szövegekkel. Lehet trenírozni a raptorokat, lelőni a pteranodonokat, megetetni a mosasaurust, és persze menekülni az Indominus Rex elől. Egy speciális játékmódban még a flippergolyók is átalakulnak átlátszó gyro-gömbökké.
  • Jurassic Park Pinball: Az 1993-as eredeti film legnagyobb jelenetei! Ezen a klasszikus asztalon vadásznunk kell majd a raptorokra, terepjáróval menekülhetünk a T-Rex elől, és több más emlékezetes jelenetet láthatunk megelevenedni.
  • Jurassic Park Pinball Mayhem: A csomag harmadik asztalán a dínók már átvették az uralmat a park felett, és sikeresen rommá zúzták azt. Itt olyan küldetéseket kapunk, mint bajba jutott dolgozók kimentése, vészhelyzetek megoldása, de még egy stegosaurust is irányíthatunk, hogy megvédjük magunkat a T-Rex ellen.

A trailer alapján a három új asztal látványos, és a filmekhez igen hű lesz majd, eredeti hangokkal, szövegekkel, és remélhetőleg a filmekből jól ismert zenékkel. A Jurassic Park Pinball február 20-án érkezik Xbox One-ra és Windows 10-re is.