Just Cause 3 ingyenes hétvége
dreampage 2018. Nov. 01.

Nemsokára érkezik a negyedik rész, az Xbox Live Gold előfizetők pedig most bemelegíthetnek rá. Ezekben a napokban ingyenesen letölthető, és korlátlanul játszható a Just Cause 3 Xbox One-on, illetve kedvezményesen meg is vásárolható.

Nem kell már sokat aludni a következő Just Cause játék megjelenéséig. Az Avalanche Studios és a Square-Enix népszerű, nyílt világú akciójáték-sorozata december 4-én tér vissza Xbox One-ra. Aki nem tud várni a Just Cause 4-ig, az most enyhítheti a rombolás-éhségét a harmadik résszel. Just Cause 3 ingyenes hétvége van folyamatban ugyanis, aminek keretében a teljes játék ingyen letölthető, és korlátlanul játszható az akciós időszak végéig.


A Just Cause 3 ingyenes hétvége időtartama, magyar idő szerint:

  • 2018. október 31. (szerda) 2:00 – 2018. november 5. (hétfő) 18:00

Hétfő estig tehát lehet csatlakozni Rico Rodriguezhez, és leszámolni Di Ravello tábornokkal a festői mediterrán ország, Medici legnagyobb örömére. Ehhez kapunk egy 400 négyzetkilométeres, térképet, ami teljesen szabadon bejárható a felhőktől a tenger mélyéig, és totális rombolhatóságot, ami mindig is a sorozat egyik védjegye volt.

Az ingyenes hétvége másik jelentősége, hogy a játék olcsóbban is kapható. Egész pontosan 70% kedvezménnyel, mindössze 1,797 forintért vehető meg véglegesen Xbox One-ra, és természetesen minden elért eredmény, megnyitott achievement és előrehaladás megmarad.

További jó hír a sorozat kedvelői számára, hogy az eredeti, első Just Cause játék rákerült a visszafelé kompatibilitási listára, így Xbox One-on most már a teljes széria játszható, az elsőtől a hamarosan megjelenő negyedik részig.

Mindez pedig kiváló bemelegítés lehet a Just Cause 4-hez, ami a fejlesztők szerint magasan a legnagyobb és legambiciózusabb játék, amit valaha készítettek. A játék alatt egy teljesen új grafikus motor dolgozik, a játéktér nem csak szebb, nagyobb és sűrűbb, hanem dinamikusabb is, mint korábban, extrém időjárási jelenségekkel, és még több pusztítással. Robbanékony lesz tehát a december, de addig is mindenkinek jó szórakozást az ingyenes harmadik részhez!