Kecske az űrben
dreampage 2017. Mar. 23.

A világ legfejlettebb kecske szimulátora végre maga mögött hagyta a Föld korlátait, a határ pedig innentől a csillagos ég. Brutálisan epikus kiegészítő érkezett a Goat Simulatorhoz.

Azért furcsa bármit is írni a Double Eleven játékáról, mert közben az ember maga sem hiszi el, hogy tényleg ilyen dolgokat gépel. Kiegészítőt kapott ugyanis a kecske szimulátor, ami mekegő hősünket egészen a világűrig repíti. Itt nagyon fontos szerepet kap a közösségi finanszírozás (vagyis, hogy az embereket felöklelve elvegyük a pénzüket), meg kell mentenünk ugyanis egy kolóniát, és a sci-fi környezetben is annyi pusztítást kell okoznunk, amennyit csak lehet. Négylábúként igen kimerítő feladat ez.

Az új kiegészítő a sokatmondó Waste of Space nevet kapta, a trailerben pedig van minden: egy kis Csillagok Háborúja, Star Trek, Mass Effect… Szinte félelmetes, hogy valakik képesek ennyi marhaságot (vagyis inkább kecskeséget) egyetlen játékba sűríteni, és ezzel még pénzt is keresni, de úgy tűnik, a játék elég népszerű ehhez. Hát, akkor most tessék, lehet menni az űrbe mekegni.

Az új kiegészítő külön is kapható, de aki még nem kóstolt bele a kecske szimuláció örömeibe, az az alapjátékkal egyben is megveheti (lásd az alábbi linket). Induljon hát az intergalaktikus háború!