Kedden jön a Descenders – Game Pass-ba is
dreampage 2019. May. 03.

Napokon belül kilép az Xbox Game Preview programból a RageSquid által fejlesztett mountain bike-os játék, a Descenders. Az 1.0-ás megjelenés azért is különösen örömteli, mert a teljes játék rögtön Xbox Game Pass tagsággal is játszható lesz.

A korábbi, hivatalos kommunikációból kimaradt, pedig május első felében egy kilencedik játékkal is bővül az Xbox Game Pass kínálata. Ez pedig nem más, mint a Descenders, a korai hozzáférést biztosító Game Preview programban elég régóta érlelődő terepbiciklis játék. Ebben az a feladatunk, hogy különböző hegyi ösvényeken és pályákon minél gyorsabban és látványosabban letekerjünk, hatalmas ugratókkal, trükkökkel növelve a pontszámunkat. Karrierünk alapja a reputáció, ami viszont jelentősen csökken, ha eltaknyolunk valamelyik mutatvány közben. A játékban számos valódi márka képviselteti magát, kerékpárok, kiegészítők, sportfelszerelések, úgyhogy elég jó csomagról beszélünk.

A Descenders 1.0 ráadásul igen komoly frissítés lesz, hiszen bekerül sok új tartalom:

  • Összesen már 9 világban tekerhetünk
  • Lesz online multiplayer mód
  • Rengeteg új felszerelés

A Descenders május 7-én, jövő hét kedden lép ki a Game Preview programból. A megjelenés napjától kezdve Xbox Game Pass-ban is elérhető lesz, úgyhogy ez további pozitívum ezt a hónapot tekintve. Érdemes kipróbálni, mert ebben a műfajban nem igazán van más játék, a változatosabb helyszínek és a multiplayer pedig további lökést adhat neki. Akit érdekel, az előzetes verzió az alábbi linken érhető el – ingyenes próbaverziója is van.