Kedden jön a Warframe: Plains of Eidolon
dreampage 2017. Nov. 09.

Végre konzolos megjelenési dátumot kapott a Warframe eddig legnagyobb szabású kiegészítője. A nyílt világú Plains of Eidolon kiegészítőt november 14-től élvezhetjük, méghozzá továbbra is ingyen.

Továbbra is gőzerővel halad előre a Digital Extremes free-to-play lövöldözős játéka, ami nem mutatja az öregedés jeleit. Épp ellenkezőleg, a multiplayer shooter hamarosan megkapja eddigi legkomolyabb kiegészítőjét, amit már nagyon várnak a játékosok. A Warframe: Plains of Eidolon a lineáris pályákat egy szabadon bejárható nyílt világra cseréli, amiben nemcsak a hatalmas terület, hanem a dinamikus napszakok is újdonságot jelentenek.

A játékosok elsőként a Cetus kolóniára látogathatnak el, ami egyben közösségi központ is. Bányászok, halászok, szörnyvadászok és fegyvergyárosok lakóhelye – minden karakter más és más küldetéseket és szolgáltatásokat biztosít, vagyis az egész hasonlóan működik, mint egy nyílt világú RPG. Maga a játéktér nemcsak nagy, hanem változatos is. A festői hegyeket tavak, rejtett barlangrendszerek és más meglepetések szabdalják, ezen kívül a napszakokra is figyelni kell. Nappal bárki szabadon kalandozhat Eidolon fennsíkján, viszont ha leszáll az éj, sokkal erősebb ellenfelek jelennek meg, így ez inkább csak a legmagasabb szintű játékosok számára ajánlott.

Persze nem csak ennyit kapunk a frissítéssel. Megjelenik egy új Warframe (Gara), illetve számtalan új fegyver, fejlesztési lehetőség és kozmetikai elem is bekerül a játékba. Még minijátékok is lesznek, mint a halászat, bányászat, vagy különböző földi és légi csaták.

A Warframe: Plains of Eidolon november 14-én érkezik Xbox One-ra. Természetesen ingyenes, és minden benne foglalt tartalom játszható egyedül, vagy kooperatív módban másokkal együtt. A játék pedig, úgy néz ki, tovább menetel a siker útján.