Két új színben érkeznek Xbox kontrollerek
dreampage 2020. Mar. 03.

A Microsoft a héten két új variánst jelentett be a népszerű Xbox kontrollerből. Még ebben a hónapban kézhez kapjuk az áttetsző lila változatot, két hónap múlva pedig téli álcafestéssel jön a következő.

Bejelentésekkel kezdte a hetet a Microsoft, nemsokára ugyanis két új színben is piacra kerül az Xbox kontroller. Mindkettő különleges kiadás (Special Edition), és a kinézetük láttán ez nem is csoda. Nem egyszerű színekkel van dolgunk, az új darabokban az áttetsző borítás is szerepet játszik.

Még ebben a hónapban kibővül a Phantom sorozat – a család harmadik tagja a Phantom Magenta Special Edition kontroller, amelynek színe a sötét rózsaszínből áttetszővé válik. Gombjai is lilák, ezt az árnyalatot a gyártó leírása szerint olyan sci-fik ihlették, mint például az Ex Machina vagy a Ghost in the Shell. A kontroller funkciói egyébként a szokásosak:

  • Textúrázott markolat
  • Egyedi gombkiosztás lehetősége (az Xbox Accessories alkalmazással)
  • 3.5 mm-es jack csatlakozó és Bluetooth

Megjelenés: 2020. március 17.


Két hónappal később, amikor már valószínűleg a késő tavaszi, kora nyári hőséget élvezzük, egy kicsit megidézhetjük a tél szellemét az Arctic Camo Special Edition kontrollerrel. Ennek fehér, szürke és részben áttetsző borítása van. Amit extraként kínál még, az a textúrázott ravasz, amin jobban tapad az izzadt ujj, így lövöldözős játékokhoz hosszabb távon előnyös lehet. A többi a megszokott:

  • Textúrázott markolat
  • Egyedi gombkiosztás lehetősége (az Xbox Accessories alkalmazással)
  • 3.5 mm-es jack csatlakozó és Bluetooth

Megjelenés: 2020. május 26.

A képekre kattintva elérhető a két kontroller hivatalos magyar honlapja, a nagyobb kereskedőknél pedig már előrendelhető mindkettő