Killer Instinct képregény várható
dreampage 2016. Oct. 10.

Az amerikai képregény kiadó, a Dynamite Entertainment nemrég jelentette be, hogy 2017-ben vadonatúj Killer Instinct képregény kiadásába fognak. A füzetek a Microsofttal és a sorozat fejlesztőivel szoros együttműködésben készülnek.

Bár a verekedős játékoknak általában nincs igazán mély, szerteágazó története, a Killer Instinct szereplői elég változatosak ahhoz, hogy ki lehessen bővíteni az univerzumot. Jövőre ez megtörténik: a Dymanite Entertainment 2017-ben képregény változatot készít a játékból. A kiadó vezetője szerint a rajzolt kalandok nemcsak a karakterek hátterét eleveníti fel, de új történeteket is elmesél majd.

Az ötlet egyébként nem új keletű, a Killer Instinct rajongók már régóta szeretnének képregényt is a kezükben tartani. A Microsoft rebootja erre rá is szolgált, hiszen több mint 7 millió aktív játékossal továbbra is az egyik legnépszerűbb játék Xbox One-on. A kiadó és a játék mögött állók természetesen örülnek a projekt tető alá hozásának, és ígérik, hogy méltó formában lesz kibővítve a KI univerzum.

Mást egyelőre nem lehet tudni a képregényekről, csak azt, hogy valamikor jövőre jelenik meg az első szám. Annyi biztos, hogy a 2013-as új változaton alapszik majd, benne lesznek a régi és az új szereplők is. A hivatalos közleményt a Comicbook.com-on lehet elolvasni.