Kingdom Hearts III – Hős6os
dreampage 2018. Sep. 11.

Sok más Disney világ mellett a Hős6os (Big Hero 6) animációs film szereplői is felbukkannak a Square-Enix nagyszabású szerepjátékában. Új trailert kapott a Kingdom Hearts III, amelyben ennek lehetünk tanúi.

Minden idők egyik legnagyobb szabású JRPG-je lehet a régóta készülő Kingdom Hearts III. A Square-Enix iszonyatos mennyiségű tartalmat pakol a játékba, felsorolni is nehéz azokat a Disney univerzumokat, amelyekben jövő januárban kalandozhatunk. A Herkules, Jégvarázs, Szörny Rt, Toy Story vagy épp a Karib-tenger Kalózai világok mellett az idei Tokyo Game Show-n az is kiderült, hogy a magyar mozikban Hős6os címen futó 2014-es animációs film is külön szakaszt kap a játékban.

A Big Hero 6 világban Baymax és Hiro csatlakozik Sorához és csapatához, hogy a sötétség erői ellen szövetkezzenek. A videóban láthatjuk az új szereplőket, a helyszínre jellemző Keyblade átalakulást és a harcrendszert akcióban. Lesz számos mellékküldetés is, amik során bejárhatjuk San Fransokyo városát, hogy ezzel is segítsük a helyieket.

A Kingdom Hearts III 2019. január 29-én jelenik meg Xbox One-ra. Ez lesz az első játék a sorozatban, amelyik ellátogat a Microsoft platformjára, de nem az utolsó: a Square-Enix szerint a fogadtatás függvényében elképzelhető, hogy a korábbi részek HD gyűjteménye is megjelenik a konzolra. Meglátjuk, így lesz-e. A játék Xbox One X támogatással érkezik, és már előrendelhető az Áruházból.