Kingdom Hearts III Re Mind DLC februárban
dreampage 2019. Dec. 11.

Megjelenési dátumot, részleteket, és új trailert is kapott a Kingdom Hearts III régóta készülő kiegészítője. A Re Mind című bővítmény egy új kampányt, új funkciókat, nehézségi beállításokat és más extrákat kínál, mindezt február végétől Xbox One-on.

Idén januárban jelent meg, mégis az év egyik legnagyobb, legszebb és legjobb játéka lett a Square-Enix régóta készülő JRPG eposza, a Kingdom Hearts III, amely mellesleg első ízben hozta el a varázslatos sorozatot Xbox platformra. A számtalan Disney és Pixar világot és hőst felvonultató japán szerepjáték a jövő év elején kapja meg az eddigi legnagyobb bővítményét. A Re Mind egy új történetet mesél el, amely a Kingdom Hearts III végkifejlete előtt játszódik.

Az új kampány főszereplője továbbra is Sora, aki – a fő történeti szál vége előtt – a Keyblade Temetőbe utazik, hogy megmentse Kairit. A fény hét őrzőjének szívének nyomában jár, és újraéli az ő személyes csatáikat. Ezzel más szemszögből is megismeri az eseményeket, vele együtt pedig mi is.

Az extra történet mellett a Re Mind DLC más extrákat is tartalmaz. Ilyen például egy dedikált fotó mód, amelyben a játék hőseit és gonosztevőit tetszőleges helyszíneken rendezhetjük pózokba, különböző kellékek mellett, így szinte végtelen variációkban készíthetünk jópofa képeket. Ezeket azután a Slideshow módban sorba rendezhetjük, effekteket állíthatunk be hozzájuk, és zenét rakhatunk a produkció alá.

Ezen felül a játék nehézségét is alaposabban testre szabhatjuk. A Fast Pass mód a könnyítést szolgálja. Egy csapásra meghaló ellenfelek, tetszőleges mennyiségben használható varázslatok és attrakciók is beállíthatók. A másik lehetőség a Black mód, ahol megadható Sora életereje, gyógyítási képességei és sok egyéb paraméter. Így a Kingdom Hearts III nehézsége bármilyen konfigurációban könnyíthető vagy nehezíthető lesz ízlés szerint.

A Kingdom Hearts III Re Mind 2020. február 24-én jelenik meg Xbox One-ra, és már előrendelhető az Áruházból. Az alapváltozat 9,200 forintba kerül, de kapható 12,500-ért a Plusz verzió, ami extraként a teljes, 2019. november 30-án megtartott Kingdom Hearts koncert videóját is tartalmazza. Ez külön nem lesz kapható, így akit érdekel, mindenképp ezt a változatot vegye meg.