Kingdom Hearts III: Szörny Rt
dreampage 2018. Feb. 14.

A múlt hétvégén, Tokióban megtartott D23 expón a Disney bejelentette, hogy a Szörny Rt. világa is szerepelni fog a Kingdom Hearts III-ban. Ehhez új trailert is kaptunk, ami egészen mesésen néz ki.

A Disney és a Square-Enix együttműködéséből született Kingdom Hearts sorozat idén először látogat el Xbox platformra, a Kingdom Hearts III így komoly lépés a széria, és a Microsoft konzolját használó játékosok számára. A történet szerint a híres Disney- és Pixar-világokat lerohanják a Szívtelen (Heartless) seregek, ezért Goofy és Donald kacsa egy olyan hőst keresnek, aki megmentheti őket. Meg is találják Sora személyében, ő – és csapata – lesz az, aki felszabadítja a mesevilágokat egy nagyszabású JRPG keretében.

Bár a játékban lesznek visszatérő helyszínek, sok új világgal találkozhatunk, ilyen lesz például a Toy Story, az Aranyhaj és a Nagy Gubanc, a Hős 6os, illetve a most bejelentett Szörny Rt. is. Az a nagyon durva, hogy az Unreal Engine 4-et használó játék látványa alig-alig marad el az animációs filmekétől. Lesz Xbox One X támogatás is, a maximális látványra tehát ezen a konzolon számíthatunk.

A most kiadott, új trailer a Szörny Rt. világát mutatja be elsősorban – bár a videót japán szinkronnal kaptuk, a végleges játék angol nyelven is játszható lesz.

Megjelenési dátumot még nem kapott a Kingdom Hearts III, de annyi biztos, hogy 2018-ban jelenik meg Xbox One-ra – valószínűleg ősszel számíthatunk rá.