Kingdom Hearts: Melody of Memory bejelentés
dreampage 2020. Jun. 17.

A Square-Enix új Kingdom Hearts játékot jelentett be, amely az eddigiektől eltérően nem szerepjáték, hanem egy jópofa hangulatú ritmusjáték lesz. A Melody of Memory-ban sok jól ismert szereplő feltűnik, és talán a története is kapcsolódni fog a sorozathoz.

Mi történik, ha ötvözzük a japán szerepjátékokat a zenés műfajjal? A Square-Enix erre hamarosan választ ad, miután legfrissebb bejelentésük szerint még az idén megérkezik a Kingdom Hearts: Melody of Memory című ritmusjáték, benne a közkedvelt sorozat szereplőivel. A játék hasonlóan fog működni az eddig megszokott zenés címekhez: hőseink egy több sávból álló szalagon futnak, a megjelenő ellenfeleket pedig a zene ritmusára tehetjük hidegre. De ezen kívül lesznek sínen futó szakaszok is, háttérben a Kingdom Hearts sorozat jeleneteivel.

Az első kiadott gameplay trailerben olyan szereplők tűnnek fel, mint Sora, Donald, Goofy, Riku, Kairi, Herkules és Aladdin, úgyhogy vélhetően a legtöbb Square-Enix és Disney hős tiszteletét teszi az új játékban. A videó alapján látványos, jópofa produkcióra számíthatunk.

Olyan nagyon sokat nem is kell várni rá, hiszen a Kingdom Hearts: Melody of Memory még az idén megjelenik, valamikor 2020 későbbi részében. Aki addig is vágyik a Square-Disney világra, az Xbox One-on a teljes sorozatot végigjátszhatja Xbox Game Pass tagsággal.